Welkom op de website van De Groene Brug

Als professioneel hoveniersbedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om uw tuin goed aan te leggen. Een tuin is voor ons meer dan alleen een stukje grond met planten, tegels en stenen. De Groene Brug vind dat de tuin zowel een plek van rust en gelegenheid is, als een plek waar families regelmatig samenkomen om te genieten van een hapje en een drankje.Bij De Groene Brug kunt u ook terecht voor een professioneel tuinontwerp.

Bij ons hebt u de mogelijkheid geheel naar uw eigen wensen een tuinontwerp te laten maken. Nadat wij uw wensen uitvoerig hebben besproken, kunnen wij met die gegevens een schets voor u maken.Wij zijn gespecialiseerd in:
- Tuinarchitectuur.
- Tuinontwerp.
- Graszoden leveren en aanbrengen.
- Bestrating- en sierbestrating specialist.
- Schuttingen/tuinschermen leveren en plaatsen.
- Bomen en planten leveren en plaatsen.
- Snoeien van bomen en planten.
- Verwijderen van bomen en planten.
- Reinigen en opknappen van oude tuinen.

...en uiteraard nog veel meer!

  • Tuin bestrating
  • Tuin bestrating
  • Tuin bestrating

Onze Projecten:

Tuin Onderhoud

De Groene Brug is gespecialiseerd in het vakkundig onderhouden van tuinen, met jarenlange ervaring en haar specialistische vakmensen, bent u verzekerd van een kwalitatief tuinonderhoud. Tevens leveren wij alle materialen die eventueel nodig zijn tegen zeer gunstige prijzen.

Meer informatieTuin bestrating

De Groene Brug is gespecialiseerd in alle soorten tuinbestrating! Tuinbestrating is een belangrijk onderdeel van het hoveniers vak en wij zijn hierin gespecialiseerd.


Meer InformatieTuin Aanleg

Een tuin aanleggen is vakwerk. De Groene Brug heeft er de mensen, het gereedschap en de machines voor. Wij hebben ervaring in beplanting en bestrating opgedaan in grote en kleine projecten

Meer informatie